Site icon MatVit.no

Lettere Thousand Island-dressing

En enkel og kjapp, men veldig god dressing som kan brukes til så mye.

Og siden det brukes yoghurt som hovedingrediens, så kan du spise ganske mye av dressingen uten å være bekymret for fettmengden som ofte er i lignende dressinger hvor hovedingrediensen er majones og/eller rømme.

Dressingen kan brukes til mye. Her er noen forslag:

Har du andre ideer til bruk, så legg gjerne igjen en kommentar lenger ned 🙂

Oppskrift

PDF Oppskrift for utskrift

Ingredienser

Porsjoner /
Ingredienser
2 4 6 8
Rød paprika ¼ stk ½ stk ¾ stk 1 stk
Persille, frisk 3 kvaster 6 kvaster 9 kvaster 12 kvaster
Yoghurt Naturell 1,5 dl 3 dl 4,5 dl 6 dl
Sweet Chilisaus 1,5 ss 3 ss 4,5 ss 6 ss
Worcestershire ½ ts 1 ts 1,5 ts 2 ts
Tomatpuré 1 ts 2 ts 3 ts 4 ts

Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Kutt paprika og persille fint. Bruk hele persillekvasten, både stilk og blader.
Rør alt godt sammen og smak til med salt og pepper.
Obs! Det er viktig med nok salt for å få frem smakene.
Dressingen kan spises med en gang, men smaker aller best etter noen timer, eller gjerne et par dager i kjøleskapet.
 
Dressingen holder seg i kjøleskapet minst 5 dager i tett beholder.
 
Exit mobile version